aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEΚ: Για το δεύτερό της τρία στα τρία τρίποντα

AEΚ: Για το δεύτερό της τρία στα τρία τρίποντα

Η πρώτη πράξη των δύο συνεχόμενων μονομαχιών τής ΑΕΚ με τις παραδοσιακές δυνάμεις τής Λεμεσού, θα παιχτεί απόψε στη Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΛ (17:00, Primetel 1). Με στόχο να γράψει για δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες νίκες και να μειώσει ξανά τις αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται. Ενδεχόμενο που αν ισχύσει θα τη στείλει ιδανικά στη διακοπή του πρωταθλήματος, για να προετοιμαστεί καταλλήλως για το ματς που ακουλουθεί με τον Απόλλωνα.

Μετά το επιβλητικό 4-0 εις βάρος της Καρμιώτισσας και το -πιο άνετο από ό,τι δείχνει το τελικό- 2-1 επί του Ακρίτα, οι Λαρνακείς θα έχουν απόψε ένα πιο υψηλό εμπόδιο. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού είναι πληγωμένοι μεν μετά το 1-3 από την Πάφος FC, έδειξαν όμως ότι διαθέτουν πολύ καλό σύνολο και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Προηγουμένως άλλωστε πήραν 0-0 στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, ενώ νίκησαν 1-0 την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Αν συνυπολογιστεί και η προϊστορία, γίνεται ακόμη πιο αντιληπτό πόση προσοχή χρειάζεται η ΑΕΛ. Αποτελεί διαχρονικά στενό κορσέ για την ΑΕΚ, που ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την αποψινή αντίπαλό της.

Για όλους αυτούς τους… καλούς λόγους, οι διοικούντες τον σύλλογο της Λάρνακας ευελπιστούν ότι το ΑΕΚ Αρένα θα θυμίσει απόψε τις φετινές ευρωπαϊκές βραδιές. Τρεις κερκίδες κατάμεστες δηλαδή, με παλμό και πάθος για να σπρώξουν την ομάδα τους προς την επίτευξη του στόχου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ