aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Για την ώρα επικεντρωμένη στον Απόλλωνα

ΑΕΚ: Για την ώρα επικεντρωμένη στον Απόλλωνα

Όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα, ο… κορωνοϊός γελά. Αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο, αφού πλέον κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο παιχνίδι θα διεξαχθεί με την έξαρση κρουσμάτων των τελευταίων ημερών. Για την ώρα λοιπόν, η ΑΕΚ ξέρει ότι το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα, που είναι ορισμένο το ερχόμενο Σάββατο, θα διεξαχθεί και βάσει τούτου πορεύεται.

Μετά την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, που ήταν ορισμένο για σήμερα, οι Λαρνακείς έχουν επικεντρωθεί στο σημαντικό ματς της 16ης αγωνιστικής. Με στόχο να πάρουν το τρίποντο, να επιστρέψουν στην κορυφή και να έχουν πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία (είχαν νικήσει 4-1 στο παιχνίδι του α’ γύρου).

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινοπράσινοι παρόλο ότι τηρούν τα πρωτόκολλα και περνούν από διαγνωστικό έλεγχο, με στόχο να προλάβουν το κακό χθες ανακοίνωσαν άλλα τρία κρούσματα. Ο αριθμός των κρουσμάτων στις τάξεις τους έφθασε τα εννιά, εκ των οποία τα έξι αφορούν ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει το ψάξιμο για την απόκτηση μέσου, που είναι η προτεραιότητά του για τον χειμερινό μετεγγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Οι προσπάθειές του θα στραφούν στην άμυνα με στόχο ποδοσφαιριστή που να έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται αριστερός μπακ και κεντρικός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ