aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Για να ελπίζει στ' αστέρια, θα το ψάξει δύο μήνες μετά!

ΑΕΚ: Για να ελπίζει στ’ αστέρια, θα το ψάξει δύο μήνες μετά!

Ξέχασαν οι φίλοι της ΑΕΚ πότε πανηγύρισαν μακριά από το ΑΕΚ Αρένα σε αγώνα πρωταθλήματος. Ε και πώς να μην ξεχάσουν αφού έχουν περάσει δυόμισι μήνες από την τελευταία επιτυχία της ομάδας τους. Το τελευταίο «διπλό» της ΑΕΚ ήταν στις 5 Μαρτίου, όταν πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» (3-1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Την Κυριακή, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον πρωταθλητή Απόλλωνα στο Τσίρειο, η ΑΕΚ θα θελήσει να φθάσει στην εκτός έδρας νίκη. Με αυτό τον τρόπο θα κλείσει θετικά τη σεζόν, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα ελπίζει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να το επιτύχει, θα εύχεται να μην περάσει νικηφόρα ο ΑΠΟΕΛ από την Πάφο, που θα αγωνίζεται την ίδια ώρα, ώστε να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία. Δεν εναπόκειται αποκλειστικά στην ίδια, αλλά αυτή θα επιδιώξει να κάνει το καθήκον της παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης στο Τσίρειο, που θα φορέσει τα γιορτινά του για τον πρωταθλητή Απόλλωνα αφού θα ακολουθήσει φιέστα.

Μόλις 5 νίκες στα 15 παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της μέτρησε η ΑΕΚ, με τη μια απ’ αυτές να ήταν επί του Απόλλωνα στην Α’ φάση του πρωταθλήματος και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-1. Την Κυριακή θα ψάξει με μανία την έκτη εκτός έδρας νίκη, που μπορεί να είναι και η πιο γλυκιά. Από τη στιγμή που οι Λαρνακείς έχουν εξασφαλισμένη την έξοδο στην Ευρώπη, θα παίξουν χωρίς άγχος για τη νίκη και αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας και στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα γνωρίζουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν.

Στον πάγκο της ΑΕΚ επιστρέφει ο Μπαντία, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και θέλει αυτό να συνδυαστεί με επιτυχία. Μάλιστα, ενδέχεται να είναι και το τελευταίο του Ισπανού στον πάγκο της ομάδας. Οι κιτρινοπράσινοι προετοιμάζονται για το ματς της Κυριακής, με τον Μπαντία να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Μάμα και τον τραυματία Εγγλέζου. Έχει επιλογές για να παρουσιάσει ένα δυνατό αρχικό σχήμα στο οποίο εκτός απροόπτου θα περιλαμβάνεται και ο Ροσάλες που επιστρέφει, την ώρα που είναι διαθέσιμοι και οι Χριστοφόρου και Τάντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ