aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γι’ αυτό κάνει… ακραία υπομονή ο Ρόκα

ΑΕΚ: Γι’ αυτό κάνει… ακραία υπομονή ο Ρόκα

Είναι αλήθεια ότι παρατράβηξε το θέμα του εξτρέμ στην ΑΕΚ. Εδώ και εβδομάδες το παλεύει ο Τσάβι Ρόκα για να βρει τον εκλεκτό, ωστόσο έως και σήμερα δεν υπάρχει νεότερο.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, όμως, δεν αλλάζει πλεύση: ώσπου να εξασφαλίσει θετική απάντηση από ποδοσφαιριστή που θα καλύπτει τα «θέλω» του, δεν πρόκειται να δώσει συγκατάθεση για μετεγγραφή.

Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο για να βρεθεί ο κατάλληλος. Για να ακριβολογούμε, δεν αναζητείται απλώς ένας εξτρέμ, μα ένα από τα βασικά γρανάζια της κιτρινοπράσινης μηχανής, που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας της Λάρνακας.

Αυτός είναι ο λόγος που έκανε υπομονή τόσο καιρό ο Ρόκα, ελπίζοντας ότι στο τέλος της ημέρας θα δικαιωθεί και θα δώσει στον Νταβίδ Καταλά ένα ακόμη ισχυρό όπλο, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί.

Πλέον απέμειναν 19 ημέρες έως τη λήξη της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και συνεπώς, θα αρχίσει να «σπρώχνει» ακόμη πιο έντονα για το κλείσιμο της σημαντικής εκκρεμότητας του σχεδιασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ