aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γεμίζει η φαρέτρα του Όλτρα

ΑΕΚ: Γεμίζει η φαρέτρα του Όλτρα

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα και φουλάρουν για το ντέρμπι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Σαφέστατα πιο «φρέσκοι» μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και με τη δυναμική που προσφέρει το νικηφόρο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, οι κιτρινοπράσινοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον περσινό πρωταθλητή στην «Αρένα». Μοναδικός στόχος να δώσουν συνέχεια στη βαθμολογική τους αντεπίθεση και να «εκμεταλλευτούν» τις δεδομένες απώλειες των δύο πρωτοπόρων, Πάφος FC και Άρη που αγωνίζονται μεταξύ τους, μειώνοντας την απόσταση.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί ενισχυμένη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού υπολογίζει στην επιστροφή των Σανχούρχο, Φαράζ, Γκονθάλεθ που είναι έτοιμοι, όπως και ο Λόπες. Στη διάθεση του Όλτρα αναμένεται να τεθεί και ο Εγγλέζου, που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης. Όσον αφορά στον Ναούμ, τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και εντός των επόμενων ημερών ξεκαθαρίζει η κατάσταση του. Υπολογίζεται ξανά ο Μάμας που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ