aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Φουλ για την ανατροπή με υπόσχεση σε Καραπατάκη

ΑΕΚ: Φουλ για την ανατροπή με υπόσχεση σε Καραπατάκη

Από τη μία ικανοποίηση για την προσπάθεια και από την άλλη απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Αυτό είναι τα συναισθήματα που πλημμύρισαν το… στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Οι Λαρνακείς, τούτη τη φορά, φόρεσαν το καλό «κουστούμι» και όχι μόνο… απάντησαν στο γκολ του αντιπάλου μέσα στο άντρο του, αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε των δύο ημιχρόνων για να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς από το ΓΣΠ, πλησιάζοντας αυτομάτως σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες θέσεις.

Οι κιτρινοπράσινοι, πάντως, απέδειξαν άλλη μία φορά πως διαθέτουν το έμψυχο δυναμικό προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους, φτάνει να μειώσουν τα κενά διαστήματα και πολύ περισσότερο, να αυξήσουν το ποσοστό σταθερότητας από το ένα 90λεπτο στο άλλο. Αυτά πλήρωσαν, εξάλλου, στην τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, ήταν και παραμένουν στη διεκδίκηση των αρχικών στόχων, κάτι που επιβάλλει τη μέγιστη συγκέντρωση και ομοψυχία ώστε η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Εννοείται πως τίποτα ακόμα δεν κερδήθηκε και τίποτα, την ίδια ώρα, δεν χάθηκε. Τα πάντα είναι ρευστά.

Ο Νταβίδ Μπαντία, από την επομένη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, φρόντισε να γυρίσει την πυξίδα προς το Δασάκι. Αύριο, βλέπετε, η ομάδα της Λάρνακας αντιμετωπίζει τον Εθνικό, στον επαναληπτικό της ήττας με 1-2 στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο Καταλανός προπονητής, έδωσε την υπόσχεση προς τον πρόεδρο Άντρο Καπαραπατάκη ότι θα δώσουν άπαντες τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να έλθει η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο πρόσφατο ματς. Κατά πάσαν πιθανότητα, ο Χαβιέρ Εσπινόσα που τον είχε αντικαταστήσει, να πάρει φανέλα βασικού. Εκτός επιλογών είναι οι Νικόλας Εγγλέζου, Αντώνης Μαρτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ