aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Φέτος δεν στηρίζεται μόνο στην έδρα της!

ΑΕΚ: Φέτος δεν στηρίζεται μόνο στην έδρα της!

Την όγδοη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ επί της Δόξας με 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λάρνακας ήταν ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος με τέσσερα δικά του γκολ έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτή ήταν παράλληλα η τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη των κιτρινοπράσινων σε έξι αναμετρήσεις. Προηγήθηκαν αυτές επί του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ. Με ένα ακόμα τρόπο οι κιτρινοπράσινοι «φωνάζουν» πως θέλουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, όταν το δυνατό «όπλο» της ομάδας της Λάρνακας ήταν η έδρα της και το «ΑΕΚ Αρένα», φέτος δεν στηρίζεται μόνο σε αυτή, αφού όσες εντός έδρας νίκες έχει, άλλες τόσες εκτός μετρά.

Ιδιαίτερα αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι τρεις από αυτές τις τέσσερις νίκες μακριά από την «ΑΕΚ Αρένα» ήρθαν απέναντι σε ομάδες με επίσης υψηλούς στόχους (Απόλλωνα, Ανόρθωση και ΑΕΛ), το επίτευγμα του Νταβίδ Καταλά και των παικτών του αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν και ακόμα έχουμε διανύσει μόλις το 1/3 της σεζόν η ΑΕΚ φαίνεται να έχει αποβάλει από πάνω της την εκτός έδρας «φοβία» των προηγούμενων χρόνων, κάτι που μπορεί να «παίξει» καθοριστικό ρόλο στην… κούρσα του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ