aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Φαράζ και Άλτμαν καθορίζουν το πλάνο

ΑΕΚ: Φαράζ και Άλτμαν καθορίζουν το πλάνο

Εννέα ποδοσφαιριστές που ανήκαν στην ΑΕΚ αποτέλεσαν παρελθόν. Ένας εξ αυτών ο Ολατούντζι, που παραχωρήθηκε στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Η ομάδα της Λάρνακας θα θελήσει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν, με ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο και θα της επιτρέψουν αυτή τη φορά να διεκδικήσει τον τίτλο πρωταθλήματος με μεγαλύτερες αξιώσεις.

Το μετεγγραφικό πλάνο θα το καθορίσουν οι Φαράζ και Άλτμαν. Παρόλο που στα γραφεία του Συλλόγου δεν έφθασε επίσημη πρόταση, ενδιαφέρον για τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές εκφράστηκε από ομάδες της Ελλάδας για τον Γαλλομαροκινό και από την Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Ισραηλινό. Ιδιαίτερα για τον δεύτερο, φαίνεται να είναι «ζεστό» από την ομάδα της πατρίδας του.

Η ΑΕΚ δεν θα πει «όχι» σε παραχώρησή τους εάν ικανοποιηθεί οικονομικά και παράλληλα να επιθυμούν και οι ποδοσφαιριστές μετεγγραφή τους. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που θα γίνει σήμερα, γι’ αυτό και στην ομάδα της Λάρνακας κινούνται για ενίσχυση στις θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα και αναλόγως της εξέλιξης με τους Φαράζ και Άλτμαν θα προκύψουν επιπλέον προσθήκες ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ