aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Φάκελος «τερματοφύλακας» και ο κοντινός Ιανουάριος

ΑΕΚ: Φάκελος «τερματοφύλακας» και ο κοντινός Ιανουάριος

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τσάβι Ρόκα ήθελε να εντάξει στην ΑΕΚ τερματοφύλακα που θα έκανε τη διαφορά. Γι’ αυτό και κατέληξε στον μπαρουτοκαπνισμένο από τη Λα Λίγκα, Ρουβέν Μαρτίνεθ (φωτό). Ωστόσο, το όνομα του Ισπανού κίπερ έγινε… συνώνυμο με το ιατρικό δελτίο. Την ίδια ώρα, o Κριστιάν Σάντσεθ δεν παίρνει ευκαιρίες και πάλι καλά που βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά ο Ιωακείμ Τούμπας.

Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων θα περιμένει να δει εάν ο Μαρτίνεθ θα επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση θέσης στη συνέχεια του πρωταθλήματος, δικαιώνοντάς τον για την επιλογή του. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ανοίξει το κεφάλαιο «υπεράσπισης της εστίας» για τον Ιανουάριο που άλλωστε δεν είναι μακριά.

Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση από τον Καταλανό καθ’ ύλην αρμόδιο για θέματα ενίσχυσης, στο γνωστό «οι μεγάλες ομάδες αρχίζουν από τον τερματοφύλακά τους». Έτσι, αν χρειαστεί θα ψάξει για κίπερ που θα τον πείσει ότι μπορεί να… κατεβάζει τα ρολά και αν τον βρει θα προσπαθήσει να τον φέρει στην ΑΕΚ.

Αυτό θα είναι αχρείαστο εάν: 1) Ο Μαρτίνεθ επιστρέψει από τους τραυματισμούς και πείσει ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά για την οποίαν αποκτήθηκε. 2) Ο Σάντσεθ πάρει ευκαιρίες στη συνέχεια και ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα του Λαρνακείς. 3) Ο Τούμπας παρουσιάσει ακόμη καλύτερα δείγματα γραφής, με σταθερά ανοδική πορεία στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ