aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Εξτρέμ και…τέλος ο αρχικός σχεδιασμός

AEK: Εξτρέμ και…τέλος ο αρχικός σχεδιασμός

Με τις δύο πρόσφατες κινήσεις, Μιλίτσεβιτς (που επισημοποιήθηκε χθες η συνεργασία για δύο χρόνια) και Ντάρμπισαϊρ, η ΑΕΚ έφθασε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του αρχικού σχεδιασμού της. Ουσιαστικά, απέμεινε άλλη μια προσθήκη με έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα καταλάβει τη μοναδική ανοιχτή θέση που υπάρχει σήμερα στον κατάλογο Α. Αυτή θα αφορά σε ακραίο επιθετικό.

Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτή η μετεγγραφή, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μακριά, η οποιαδήποτε πιθανή επιπλέον κίνηση θα αφορά σε Κύπριο ή νεαρό ξένο κάτω των 22 ετών για να πάρει θέση στον κατάλογο Β.

σον αφορά στον εξτρέμ, ο Ρόκα «χτύπησε» ψηλά, θέλοντας να εντάξει στο ρόστερ της ΑΕΚ έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή να κάνει τη διαφορά. Εφόσον ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής κατέληξε στον εκλεκτό για το άκρο της επίθεσης, είναι θέμα χρόνου να προκύψει εξέλιξη και επισημοποίηση της συμφωνίας.

Στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ, προχθές, δήλωσαν παρόντες 36 ποδοσφαιριστές. Ένας μεγάλος αριθμός, που στην πορεία λογικά θα μειωθεί, με πιθανή παραχώρηση κάποιων νεαρών με τη μορφή δανεισμού ή και επιστροφή τους στην ομάδα Κ19 της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ