aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έξι συμβόλαια παικτών που «καίνε»

ΑΕΚ: Έξι συμβόλαια παικτών που «καίνε»

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά έξι συνολικά ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν, ωστόσο διατηρούν συμβόλαιο με την ΑΕΚ, βάζοντας δύσκολα στον Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων αρχίζει νέο κύκλο επαφών με τους Τέουνκενς, Χάουγκεν, Σούτερντεν, Χέιτλι, Τόρες και Νάντο προκειμένου να βρει τον τρόπο για να αποχωρήσουν από την ομάδα. Μέχρι να ανιχνευτεί η χρυσή τομή, στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να τους δεχθούν και να συμμετάσχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Κανένας εξ αυτών δεν έχει ειδοποιήσει για ουσιαστικό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, κάτι που θα διευκόλυνε τις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα ολοκληρώνονται τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον βοηθό του Καταλά, που είναι ο Μιγκέλ Μασάνα, ο οποίος επιστρέφει στη Λάρνακα, ύστερα από αρκετό καιρό. Είχε υπηρετήσει την ομάδα ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2014-15. «Είμαι ενθουσιασμένος που γυρίζω στην ΑΕΚ. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν το μήνυμά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ