aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Εξασφάλισε ναυλωμένη πτήση για Σλοβακία (ανακοίνωση)

AEK: Εξασφάλισε ναυλωμένη πτήση για Σλοβακία (ανακοίνωση)

Με δεύτερη σημερινή ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως εξασφάλισε ναυλωμένη πτήση με προορισμό την Σλοβακία για το ματς της Πέμπτης με την Ντνίπρο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη και θα επιστρέψει τις πρωινές ώρες της Παρασκευής:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι έχει εξασφαλίσει ναυλωμένη πτήση με προορισμό την Σλοβακία, ενόψει του αγώνα των πλέι-οφ του Europa League με αντίπαλο την SC Dnipro-1.

Η ειδική ναυλωμένη πτήση θα αναχωρήσει, μαζί με την αποστολή της ομάδας μας, από το αεροδρόμιο Λάρνακας απευθείας για το αεροδρόμιο του Kosice την Τρίτη (16/08, 12:00). H επιστροφή απευθείας για το αεροδρόμιο της Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (19/08, 01:00).

Η τιμή του επιχορηγημένου αεροπορικού εισιτηρίου ανέρχεται στα 450 ευρώ και για την Business Class στα 650 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται πέραν του αεροπορικού εισιτηρίου, οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων, καθώς και το εισιτήριο του αγώνα.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες καλείστε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 99353069 (Xριστόφορος Στυλιανού) και 99340456 (Μαρία Ζουρίδου), από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας και το αργότερο μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ