aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ευρωπαϊκή αποκλειστικότητα η Δευτέρα!

ΑΕΚ: Ευρωπαϊκή αποκλειστικότητα η Δευτέρα!

Συνολικά, 32 ομάδες αγωνίστηκαν χθες βράδυ σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Οι μισές για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ και άλλες τόσες στο Κόνφερενς Λιγκ.

Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως με εξαίρεση την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία δικαιώθηκε από το Εφετείο (σ.σ.: ακύρωσε τον ορισμό της ΚΟΠ) και θα δώσει τη Δευτέρα το παιχνίδι με τον Άρη αντί την Κυριακή, καμία άλλη δεν θα αγωνιστεί στις 20 Μαρτίου. Υπάρχουν υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και ως εκ τούτου καμία, μα καμία «έκπτωση» δεν μπορεί να γίνει.

Για παράδειγμα, στην Πορτογαλία δεν μετέθεσαν το ματς της Σπόρτινγκ με αντίπαλο τη Ζιλ Βισέντε μία μέρα πιο κάτω, αλλά το όρισαν να διεξαχθεί στις 5 Απριλίου! Στην Αγγλία, τώρα, η Γουέστ Χαμ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και υπάρχει σοβαρός λόγος. Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (πρωτάθλημα) καθώς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου (Μπάρλεϊ). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε χθες βράδυ στην Ισπανία με την Μπέτις και θα κληθεί την Κυριακή να μετρήσει δυνάμεις με τη Φούλαμ (κύπελλο). Επίσης, η Αρσεναλ που είχε χθες βράδυ δύσκολο ματς με τη Σπόρτινγκ, παίζει την Κυριακή με την Κρίσταλ Πάλας (πρωτάθλημα). Όσο για την Τζουργκάρντεν; Το πρωτάθλημα της Σουηδίας, έχει ολοκληρωθεί.

Συνοψίζουμε: Οι Φράιμπουργκ, Λεβερκούζεν, Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία), Σεβίλλη, Μπέτις, Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Γιουβέντους, Ρόμα, Φιορεντίνα, Λάτσιο (Ιταλία), Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Νις (Γαλλία), Φέγενορντ, Αλκμααρ (Ολλανδία), Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Άντερλεχτ (Βέλγιο), Βασιλεία (Ελβετία), Φενέρμπαχτσε, Σίβασπορ (Τουρκία), Λεχ Πόζναν (Πολωνία), Σαχτάρ (Ουκρανία), Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) αγωνίζονται Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ