aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ευρωπαία, ελπίζει και για τα αστέρια

ΑΕΚ: Ευρωπαία, ελπίζει και για τα αστέρια

Το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο «κλείδωσε» η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί της Πάφος FC και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα. Παράλληλα, η ομάδα της Λάρνακας ελπίζει ακόμη και στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κριθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Η ΑΕΚ για να τερματίσει δεύτερη θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το Τσίρειο απέναντι στον πρωταθλητή Απόλλωνα και να μην κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ την Πάφος FC εκτός έδρας.

Όσο για το προψεσινό παιχνίδι, τούτη τη φορά η ΑΕΚ έδειξε συνέπεια και πήρε το τρίποντο πιο εύκολα του αναμενομένου. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 25’ με τα γκολ των Γκιούρσκο και Τρισκόφσκι, γεγονός που διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο ως προς τη συνέχεια. Η ομάδα της Λάρνακας απέβαλε το άγχος και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι στη συνέχεια, μη επιτρέποντας στην αντίπαλό της να γίνει απειλητική και να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει βαθμό στο «ΑΕΚ Αρένα».

Είχε καιρό να καθαρίσει νωρίς ένα παιχνίδι και το είχε ανάγκη, ενώ έσπασε και το αρνητικό σερί τεσσάρων παιχνιδιών δίχως επιτυχία. Αποτέλεσμα που επανέφερε μετά από καιρό τα χαμόγελα στις τάξεις των κιτρινοπράσινων. Έτσι, στρέφουν με περισσότερη αισιοδοξία την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Όπως είχε προαποφασιστεί από τον Νταβίδ Μπαντία, ο «κιτρινισμένος» Μάμας αγωνίστηκε χθες για να εκτίσει την ποινή του απέναντι στους κυανόλευκους. Συνεπώς, η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τον Κύπριο μέσο. Από εκεί και πέρα, θα κάνει αγώνα δρόμου ο Ροσάλες για να επιστρέψει στη διάθεση του Καταλανού προπονητή. Ο τελευταίος, επίσης, εξέτισε την ποινή του για την αποβολή του στον επαναληπτικό με τον Εθνικό και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του για το παιχνίδι στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ