aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έβαλαν «στοίχημα» και το κέρδισαν!

ΑΕΚ: Έβαλαν «στοίχημα» και το κέρδισαν!

Επιβλητική νίκη (4-0) πέτυχε χθες βράδυ η ΑΕΚ, στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην «Αρένα».

Οι κιτρινοπράσινοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο μέρος, χάρις στο τρομερό σουτ του Γκιούρτσο (14’) και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρισκόφσκι (45’). Στην επανάληψη διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, έκλεισαν τους χώρους και φρόντισαν να μην απειληθεί παρά ελάχιστα η εστία του Πίριτς. Τα αυτογκόλ των Αμπαρτζουμιάν (82’) και Χριστοφή (90+3’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, «πληρώνοντας» τις μέτριες εμφανίσεις της βαθμολογικά. Απέναντι στην «Κυρία» ο Χοσέ Λουίς Όλτρα και οι παίκτες του είχαν ένα στοίχημα: να εμφανίσουν το καλό τους… ευρωπαϊκό πρόσωπο. Και τα κατάφεραν, με μάτι που «γυάλιζε» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταγράφοντας την πιο πειστική τους φετινή εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό είναι δε το γεγονός ότι οι κιτρινοπράσινοι σκόραραν κόντρα στην Ανόρθωση, όσα γκολ δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, απέναντι σε Δόξα, Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα και Πάφος FC.

Ζητούμενο πλέον, να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια, αφού ακολουθεί δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα και οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» ενδέχεται να στοιχήσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ