aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έτσι είναι όταν δεν σκοράρεις!

ΑΕΚ: Έτσι είναι όταν δεν σκοράρεις!

Έπεσε «μαχόμενη» η ΑΕΚ, στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Γάνδη (0-3) που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Στάθηκε αξιοπρεπέστατα, αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα, όμως έφυγε από τη «Γκελάμκο Αρίνα» χωρίς να «γευτεί το νέκταρ» της πρόκρισης στα πλέι οφ του δεύτερου τη τάξει διασυλλογικού θεσμού στην Ευρώπη.

Η ήττα ήταν βαριά για την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και η απουσία του γκολ στοίχησε. Η ΑΕΚ πλήρωσε, ουσιαστικά, την αστοχία της να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις καλές ευκαιρίες που βρήκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Εάν κατάφερνε να σκοράρει, τα πράγματα ίσως να έπαιρναν διαφορετική τροπή. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο, εάν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να ελπίζεις.

Και πάνω σε αυτό στάθηκε ο Βάσκος προπονητής των «κιτρινοπράσινων» μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με αυτές τις ομάδες πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, εάν θέλεις να προχωρήσεις. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ