aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έτοιμη για διαπιστευτήρια δυναμικής τίτλου

ΑΕΚ: Έτοιμη για διαπιστευτήρια δυναμικής τίτλου

Η AEK εμφανίζεται πανέτοιμη για τη σημαντικότατη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Οι κιτρινοπράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή πορεία τους, να πανηγυρίσουν τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δυόμισι χρόνια, ανανεώνοντας αυτομάτως την παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ξέχωρα από την καλούτσικη προϊστορία από το 2011 και εντεύθεν σε αγώνες με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (8 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, 7 ήττες υπέρ της), εάν οι Λαρνακείς βγουν άλλη μία φορά νικητές, αφήνουν την αντίπαλο 11 βαθμούς πίσω τους, έστω κι αν έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο, αποδεικνύοντας παραλλήλως στον κόσμο τους (εξάντλησε τα εισιτήρια) ότι το φετινό σύνολο είναι ικανότατο για να διεκδικήσει μέχρι τέλος την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νταβίδ Καταλά, δεν υπολογίζει μονάχα στον Ρούβεν Μαρτίνεθ, γεγονός που του επιτρέπει να παρατάξει εκείνη την ενδεκάδα που κρίνει ότι θα υπηρετήσει καλύτερα το πλάνο του και θα βγει εν τέλει νικητής στη μάχη της σκακιέρας απέναντι στον Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ