aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ετοιμάζεται για να επιστρέψει στο προσκήνιο ο Τολμές

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για να επιστρέψει στο προσκήνιο ο Τολμές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είκοσι εφτά λεπτά σε εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και άσφαιρος. Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τον Φλοριάν Τολεμές, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ. Τις τελευταίες εβδομάδες προπονείται ωστόσο σε φουλ ρυθμό και μάλιστα, στο πρόσφατο ματς με τη Δόξα αγωνίστηκε για 21 λεπτά. Οι κιτρινοπράσινοι πάντως δεν χάνουν την πίστη στην αξία του και λένε ότι χρειάζεται πρώτον, να είναι υγιής και δεύτερον, να πετύχει το πρώτο γκολ για να πάρει τα πάνω του και να γίνει ξανά ο γνωστός, δεινός γκολτζής.

Άλλωστε, το πόσο πιστεύει η διοίκηση των Λαρνακέων στην αξία του δεν χρειάζεται να αναλυθεί με λόγια όταν μιλούν τα έργα. Στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου και ενώ προερχόταν από παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και τραυματισμό, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασία των δύο πλευρών ώς τον Ιούνιο του 2021.

Πάντως, στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», θα είναι κατά δύο εβδομάδες πιο έτοιμος από ό,τι ήταν με τη Δόξα. Κάτι που σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο τον Γάλλο σέντερ φορ. Ίσως λοιπόν να πρόκειται για την κατάλληλη στιγμή, ώστε να θυμίσει στους ΑΕΚτζήδες τους λόγους που τον αγάπησαν στις προηγούμενες σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ