aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ετοίμασαν βαλίτσες για την Ουγγαρία

ΑΕΚ: Ετοίμασαν βαλίτσες για την Ουγγαρία

Αύριο το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Χθες, η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε την αποστολή, που θα αποτελείται από 40 συνολικά άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι ποδοσφαιριστές και οι 16 τεχνικό επιτελείο και προσωπικό.

Οι ποδοσφαιριστές: Πίριτς, Τούμπας, Παρασκευά, Α. Γκαρσία, Ροσάλες, Κάσας, Χριστοφόρου, Εγγλέζου, Χ. Μ. Ανδρέου, Μ. Γκονθάλεθ, Π. Χαραλάμπους, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Λέντες, Μαρτής, Ναούμ, Σανχούρχο, Μάμας, Φαράζ, Σιαθάς, Γκιούρσκο, Άλτμαν, Ντάρμπισαϊαρ, Ολατούντζι, Τρισκόφσκι, Ρομό. Εκτός αποστολής έμειναν οι «κομμένοι» Τιάγκο, Εσπινόσα και Τάντι, και οι νεαροί Καλαϊτζής, Αναστασίου.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Ουγγαρία μέχρι τις 6 Ιουλίου και σε αυτό το διάστημα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Κραϊόβα (29/6), Ραπίντ Βιέννης (2/7, τηλεοπτικό) και Κισβάρντα (5/7). Με την επιστροφή στην Κύπρο, οι κιτρινοπράσινοι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα και τον ΑΠΟΕΛ, εκτός απρόοπτου στις 12 Ιουλίου.

Μια εβδομάδα αργότερα (19/7, 20:45) είναι ορισμένος ο πρώτος αγώνας κόντρα στη Μίντιλαντ, στη Λάρνακα. Όσον αφορά στον εκτός έδρας επαναληπτικό στη Δανία, που είναι ορισμένος για τις 26 του μήνα, οι Λαρνακείς ενημέρωσαν χθες ότι έχουν εξασφαλίσει ναυλωμένη πτήση: «Η ΑΕΚ Λάρνακας ενημερώνει ότι έχει εξασφαλίσει ναυλωμένη πτήση με προορισμό την Δανία, ενόψει του αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μίντιλαντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ