aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Έστειλε πολύ… ηχηρά μηνύματα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στα φιλικά παιχνίδια, το τελευταίο πράγμα που μετράει είναι το αποτέλεσμα και επί της ουσίας αυτό είναι που ισχύει και για τη νίκη που σημείωσε η ΑΕΚ της Λάρνακας μέσα στο ΟΑΚΑ σε βάρος της ΑΕΚ Κωνσταντινούπολης.

74-68 ήταν το τελικό σκορ στον αγώνα που έγινε το Σάββατο, αλλά αυτό που πρέπει να υπολογισθεί, είναι το γεγονός ότι οι πρασινοκίτρινοι είχαν και τις ελλείψεις των διεθνών μας παικτών.

Βέβαια, ούτε η μια ομάδα ήταν έτοιμη, ούτε φυσικά και η άλλη, ωστόσο αυτό που αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, είναι το ότι η ΑΕΚ, με την πάροδο του χρόνου θα γίνει η πανίσχυρη εκείνη ομάδα που αναμένουμε να δούμε, τόσο στο ερχόμενο πρωτάθλημα, όσο και στην προσπάθεια που θα κάνει στην Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει στο δεύτερο της εν Ελλάδα φιλικό, την ομάδα του Ψυχικού. Το σκορ στο παιχνίδι αυτό, ήταν στο… ισόπαλο 80-80, σε ένα παιχνίδι που έγινε χωρίς διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια, θα δώσει πέντε συνολικά φιλικούς αγώνες στην Ελλάδα και μετά θα επιστρέψει στην Κύπρο, για να συνεχίσει την προετοιμασία της, η οποία θα περιλαμβάνει και άλλα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν εδώ.

Ένα γεγονός, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ήταν τα γενέθλια του Τζο-Τζο Γκαρσία, τη μέρα του φιλικού με την ΑΕΚ. Ο… Μαθουσάλας των πρασινοκίτρινων (και της καλαθόσφαιρας μας) έκλεισε τα 41 του χρόνια, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε, πέραν των 7 πόντων που σκόραρε, απέδειξε ότι αντέχει για πολύ ακόμα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ