aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έρχεται λίφτινγκ μετά τη «σφαλίαρα»

ΑΕΚ: Έρχεται λίφτινγκ μετά τη «σφαλίαρα»

Ο Χοσέ Λουίς Ολτρα, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, δεν υπολογίζει ενόψει του σημερινού ντέρμπι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη, στον Τρισκόφσκι που είναι εκτός δράσης. Επίσης, εκτός επιλογών είναι ο τιμωρημένος Μάμας ενώ ο Χριστοφόρου αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον γόνατο. Υπενθυμίζουμε πως ο Ασάντε αποχώρησε από την ομάδα της Λάρνακας αφού δεν έδωσε τις προσδοκώμενες λύσεις.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, παραδέχτηκε πως το εκτεταμένο ροτέισον στο προηγούμενο ματς αποδείχθηκε καταστροφικό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν σκιά του καλού εαυτού τους, έφεραν τη συντριβή. Ο Ισπανός προπονητής, ανέλυσε το ματς που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος» και προσανατολίζεται να προχωρήσει σε λίφτινγκ στο αρχικό σχήμα στο σημερινό παιχνίδι.

Ενδεχομένως, να διατηρήσει στην ενδεκάδα μόνο τους Μιλίτσεβιτς και Γκιούρτσο. Έχουμε και λέμε: Ο Πίριτς επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, όπως και στα άκρα της άμυνας οι Ροσάλες (δεξιά), Γκαρσία (αριστερά). Ο Τόμοβιτς θα είναι στο κέντρο της οπισθοφυλακής από τη στιγμή που αισθάνεται καλύτερα και οι Λέδες, Πονς έχουν τον πρώτο λόγο για να κινούνται στην καρδιά του κέντρου. Όσον αφορά στην επίθεση, ο Φαράζ ξαναπαίρνει φανέλα βασικού, το ίδιο και ο Λόπες. Ο Άλτμαν, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και εκτός απροόπτου θα είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Ανεξαρτήτως των προσώπων που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα, θα είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ η «σφαλιάρα» στο κύπελλο για τους Λαρνακείς, οι οποίοι καλούνται να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψουν στις νίκες, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ