aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Επιβεβαιώθηκε ο «εφιάλτης» για Σιαθά, η διάγνωση για Ντάρμπισαϊρ

AEK: Επιβεβαιώθηκε ο «εφιάλτης» για Σιαθά, η διάγνωση για Ντάρμπισαϊρ

Οι φόβοι που υπήρχαν στην ΑΕΚ για σοβαρό τραυματισμό του Θεοδόση Σιαθά επαληθεύτηκαν. Ο Κύπριος άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστoύ συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική αποκατάσταση και θα είναι εκτός δράσης για περίοδο 6-7 μηνών.

Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, δεν κατέδειξαν κάτι το σοβαρό.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Ο Θεοδόσης Σιαθάς τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (14/08) και μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστoύ συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική αποκατάσταση και θα είναι εκτός δράσης για περίοδο 6-7 μηνών.
Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Matt Derbyshire μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, δεν κατέδειξαν κάτι το σοβαρό. Ο ποδοσφαιριστής μας θα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης τις επόμενες μέρες και η κατάσταση του θα επαναξιολογείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ