aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά με πολλαπλά οφέλη

ΑΕΚ: Επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά με πολλαπλά οφέλη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη με τον Τζοάν Καρίγιο πέτυχε η ΑΕΚ, δείχνοντας σημάδια «ζωής» μετά την αγωνιστική καθίζηση των περασμένων εβδομάδων και τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Οι κιτρινοπράσινοι, που κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έφεραν «τούμπα» την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, απέκτησαν μεγαλύτερη ηρεμία που αναμένεται ότι θα τους βοηθήσει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και πρωτίστως, να αφομοιώσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του νέου προπονητή.

Το θετικό είναι πως δεν λύγισαν στην πίεση του αντιπάλου, «χτύπησαν» σε σημαντικά χρονικά σημεία του προχθεσινού ντέρμπι και ανήλθαν στους δέκα βαθμούς, πιάνοντας στην κορυφή τον Απόλλωνα που έχει αγώνα λιγότερο. Οι Λαρνακείς έδειξαν πως βαδίζουν σε έναν καλύτερο δρόμο και κατά διαστήματα προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο μένει να γίνει πολλή δουλειά από το νέο τεχνικό τιμ ώστε το σύνολο να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο ένα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Το «τρίποντο» επί της μαχητικής ΑΕΛ είναι σημαντικό υπό την άποψη ότι επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και παράλληλα φέρνει εκ νέου την αυτοπεποίθηση. Δεν αντιλέγει κανείς πως οι κιτρινοπράσινοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, όμως πήραν την ουσία χάρη στην εκτελεστική δυνατότητα του Ιβάν Τρισκόφσκι, αλλά και την ποιότητα άλλων παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ