aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Επιστροφή με την πυξίδα στον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ: Επιστροφή με την πυξίδα στον ΑΠΟΕΛ

Πήραν ανάσες οι παίκτες της ΑΕΚ, τις οποίες είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Μετά το τετραήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν ανανεωμένοι στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία για το σημαντικό κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Πήραν ανάσες τις οποίες είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη και δείχνουν αποφασισμένοι να πατήσουν κορυφή για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Γνωρίζουν ότι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν στο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο και να τεθούν σε θέση οδηγού. Πρόκειται για παιχνίδι που απαιτείται η μέγιστη προσήλωση και ασφαλώς, η μέγιστη συμπαράσταση των φίλων της ΑΕΚ. Παρεμπιπτόντως η προπώληση των εισιτηρίων, κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, με τον Κυριάκο Δημητρίου να αναφέρει νωρίτερα πως αναμένεται η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στη φετινή περίοδο.

Στα θετικά, επίσης, το γεγονός πως η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Οι Κενάν Πίριτς και Φράνκο Τόνγκια επέστρεψαν και είναι διαθέσιμοι ενόψει του ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ