aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Επιστρέφουν και ξεκαθαρίζει για Γκαρσία

ΑΕΚ: Επιστρέφουν και ξεκαθαρίζει για Γκαρσία

Μετά το διήμερο που παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ως επιβράβευση για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στο Βελιγράδι και την πρόκριση επί της Παρτίζαν, επιστρέφουν άπαντες σήμερα στις προπονήσεις. Σε σχέση με το τελευταίο ματς, στη διάθεση του Ισπανού προπονητή θα βρίσκεται ο Κύπρος Χριστοφόρου, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Σερβία αφού ήταν κλινήρης.

Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του τραυματία Άνχελ Γκαρσία κι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς την Πέμπτη. Ο Νικόλας Εγγλέζου που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ισπανού ακραίου οπισθοφύλακα, είχε σε αδρές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση στο στάδιο «Παρτιζάνα».

Ο Κύπριος άσος που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δήλωσε περήφανος που ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ, σε πρόσφατη ανάρτησή του: «Και επίσημα σε ευρωπαϊκούς ομίλους ξανά! Περήφανος που ανήκω σε αυτήν την οικογένεια. Αξέχαστες στιγμές και είναι μόνο η αρχή… Το ταξίδι συνεχίζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ