aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Επιμένει… κυπριακά!

ΑΕΚ: Επιμένει… κυπριακά!

Η ΑΕΚ, μέχρι στιγμής, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τους Τιάγκο Φερέιρα, Βίκτορ Ολατούνζι και Άνχελ Γκαρσία. Οι πρώτοι δύο αγωνίζονταν στην Κύπρο. Ο Τιάγκο ήταν πρωταθλητής με την Ομόνοια και ο υποσχόμενος Ολατούνζι ήταν στην Αλκή.

Ο Τσάβι Ρόκα, από τις έως τώρα κινήσεις του, δείχνει ξεκάθαρα πως πέρα από την ισπανική αγορά, που γνωρίζει πολύ καλά, έχει πρόθεση να ενισχύσει το ρόστερ της ΑΕΚ και με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Γνώριμος αλλά και γνώστες της κυπριακής πραγματικότητας.

Γι’ αυτό και θέλησε να ρίξει δίχτυα στον Ζαχαρίου αλλά για την ώρα προκύπτει μεγάλη οικονομική διαφορά με τον Ολυμπιακό. Οι 50.000 ευρώ που πρόσφερε η ΑΕΚ κρίνονται ως πολύ χαμηλή προσφορά.

Μια τέτοια μετεγγραφή θα υλοποιηθεί μόνο εάν η ομάδα της Λάρνακας αυξήσει κατά πολύ την προσφορά της, που θα ικανοποιήσει τους μαυροπράσινους. Ακόμη, οι κιτρινοπράσινοι έχουν κλειστές τις μετεγγραφές του Ρόμο που αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα και του Εγγλέζου (φωτό) που ήταν στη Δόξα και είχε ξανά πέρασμα από την ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που θα γίνουν πολλές μετεγγραφές, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλησε να προβεί σε προσθήκες και από την κυπριακή αγορά. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει χρόνο η ομάδα στην προσαρμογή των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ