aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Εντός συνόρων ματιές από τον Αρνάλ Κόντε

ΑΕΚ: Εντός συνόρων ματιές από τον Αρνάλ Κόντε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι ματιές του Αρνάλ Κόντε για την ενίσχυση της ΑΕΚ δεν στρέφονται μόνο στο εξωτερικό. Όπως πληροφορείται το «Goal», ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ρίχνει δίχτυα και εντός συνόρων, ελπίζοντας πως θα ντύσει άλλον έναν Κύπριο στα κιτρινοπράσινα μετά τον Ανδρέα Μακρή.

Επίσης, δεν αδιαφορεί για το ενδεχόμενο εντοπισμού κοινοτικών παικτών κάτω των 22 ετών, με στόχο να μεγαλώσει το βάθος της ομάδας της Λάρνακας και το σύνολο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όσο για την προσπάθεια εκπλήρωσης του μετεγγραφικού σχεδιασμού, όπως γράψαμε ξανά, δεν υπάρχει βιασύνη επειδή αργούν οι επίσημες υποχρεώσεις (τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου).

Οι εκτιμήσεις που πηγάζουν από τα ενδότερα της ΑΕΚ αναφέρουν ότι για τις πρωτοκλασάτες κινήσεις, το πιο πιθανό είναι να γίνει άλλη μία κίνηση σε κοντινό χρονικό διάστημα και να μείνουν άλλες δύο για το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Όλα αυτά ασφαλώς είναι σχετικά, καθώς σε τέτοια εποχή δεν ξέρει κανείς πότε θα «σκάσει» η καλή περίπτωση, που δεν μπορεί να την αφήσει κάποιος υπεύθυνος μετεγγραφών να περάσει απαρατήρητη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ