ΑΕΚ: Έντονες διεργασίες για τον μικρό… Τρουγιόλς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου είναι αυτές που διανύουμε και όπως είναι λογικό, ο Άντερ Μουρίγιο είναι στην… πρίζα για να ολοκληρώσει άλλη μία μετεγγραφή. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να φέρει παίκτη που να έχει τη δυνατότητα να δίνει λύσεις σε δύο ή και τρεις θέσεις. Ψάχνει με λίγα λόγια έναν νεαρό… Τρουγιόλς, για να καλύπτει «τρύπες» και ταυτόχρονα να έχει την ποιότητα και τα εχέγγυα για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Λάρνακας.

Ο παίκτης αυτός έχει εντοπιστεί και οι διεργασίες είναι στο τελικό τους στάδιο. Μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις μιας και τα πράγματα δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι από την ΑΕΚ δεν διαρρέει το παραμικρό. Με την απόκτηση και ποδοσφαιριστή κάτω των 22 θα ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Ένας σχεδιασμός που ήταν αρκετά χρονοβόρος και δύσκολος για τον Βάσκο, ο οποίος δέχθηκε και κριτική από τον κόσμο για το γεγονός ότι άργησε να κάνει κινήσεις και όσοι έχουν έρθει δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στην Ευρώπη, πέρα από τον Ραούλ. Βέβαια, αν η ΑΕΚ αρχίσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και οι παίκτες που έχουν έρθει κάνουν όντως τη διαφορά, όλα αυτά θα ξεχαστούν σε λίγες ώρες.

Από εκεί και πέρα, χθες έφθασε στην Κύπρο ο Κάρλες Πλάνας, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του από τον σύλλογο της Λάρνακα. Πλέον, αυτό που μένει είναι να ξεκαθαρίσει ποιος θα αποχωρήσει για να αδειάσει θέση για τον κατάλογο Α. Ο επικρατέστερος είναι ο Ζαλ-Λουκ Ασούπρε, ο οποίος –εκτός απροόπτου– θα την πληρώσει ξανά. Επίσημα, όμως, δεν διαρρέει το παραμικρό και δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο έκπληξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ