aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK – ENΠ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και τα πολλά διαιτητικά λάθη

AEK – ENΠ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και τα πολλά διαιτητικά λάθη

Έσπασαν καρδιές στην «Αρένα» σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να αναδεικνύονται ισόπαλες 4-4. Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι, μία κόκκινη, δύο ακυρωθέντα τέρματα και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς μπήκε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό και με δικό του γκολ πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, «σκοτώνοντας» την πρώην του ομάδα. Ένα γκολ που χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του Παραλιμνίου. Ο Ρουσιάς έδειξε ότι έχει το γκολ, θέλει να πάρει ευκαιρίες.

Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

Το γκολ του Ρουσιά είναι η φάση που έκρινε εν τέλει την συναρπαστική αναμέτρηση. Ο Ρουσιάς βρέθηκε στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή και με το γκολ του η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε έναν σημαντικό βαθμό.

Διαβάστε επίσης: «Χ»όρεψαν στην βροχή ΑΕΚ και ΕΝΠ, τα έκανε «μούσκεμα» ο Φελλάς

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολλές φάσεις για τον Φελλά και τους βοηθούς του. Στο 21ο λεπτό ο Αγγελή σκόραρε από κανονική θέση και λανθασμένα το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο πρώτο γκολ του Παραλιμνίου προηγήθηκε πέναλτι υπέρ των βυσσινί, το οποίο δεν δόθηκε. Στο πρώτο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ φαίνεται να υπάρχει ανατροπή, το δεύτερο έφερε κάποιες αντιδράσεις. Ίσως να υπάρχει χαμηλά κάποιο χτύπημα. Στο 78΄ακυρώθηκε ορθά γκολ του Ουντόζι, αφού συμπαίκτης του επηρέαζε τη φάση, ενώ σωστή ήταν η αποβολή του Γκαρσία στο 76΄. Πέναλτι ζήτησε λίγο πριν το τέλος του ματς η ΑΕΚ για χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να κρίνει ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟΣ στην «Αρένα»: Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι, κόκκινη και δύο ακυρωθέντα τέρματα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ