aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Εγγλέζος στα ραντεβού του ο Ματ Νταρμπισάιρ

ΑΕΚ: Εγγλέζος στα ραντεβού του ο Ματ Νταρμπισάιρ

Ο Ματ Νταρμπισάιρ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αν και ενημερώθηκε από τον Τσάβι Ρόκα ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της νέας σεζόν. Εγγλέζος στα ραντεβού του ο Ματ, δήλωσε «παρών» και στη χθεσινή επίσημη πρώτη, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την προετοιμασία στην Ουγγαρία. Εφόσον έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, πρέπει να είναι συνεπής σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση από την Κύπρο που θα τον ικανοποιούσε αγωνιστικά και οικονομικά. Ο Νταρμπισάιρ έχει γράψει ιστορία στην Κύπρο, μόλις πρωτοήρθε στην Ομόνοια πέτυχε στο πρωτάθλημα 24 και 23 γκολ αντίστοιχα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ. Στα 36 του χρόνια, στη Λάρνακα δεν έπιασε όσο θα ήθελε, αλλά πέτυχε 5 γκολ σε 1158 λεπτά. Άλλοι σέντερ φορ δεν τα βάζουν ούτε σε τριπλάσιο χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ