aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων ενόψει Πάφος FC

ΑΕΚ: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων ενόψει Πάφος FC

Την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφος FC στο «ΑΕΚ Αρένα» ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΑΕΚ ΑRENA, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (20/12) στις 19:00.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (15/12) από την Μπουτίκ του Σωματείου (Τετάρτη: 09:00-13:00, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο: 09:00-13:00, Δευτέρα: 09:00-13:00, 15:00-17:00), καθώς και ηλεκτρονικά. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Tα ταμεία, οι εισόδοι του γηπέδου, καθώς και το Συνεργείο για την Κάρτα Φιλάθλου θα ανοίξουν στις 17:30.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, οι οποίοι θα αγοράσουν εισιτήριο για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης να χρησιμοποιήσουν τις σωστές εισόδους. Από την είσοδο 1 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Αγία Μαρίνα, Bridgestone, Ορόκλινη, Πυργά και Αγγλισίδες και από την είσοδο 2 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Υδρόγειος, Άγιος Νικόλαος, Λεύκαρα και Ξυλοτύμπου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP Βoxes θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο των VIP. Στην κερκίδα AJK Group θα λειτουργήσουν οι εισόδοι 5 και 6 και στην κερκίδα Πετρολίνα η είσοδος 7.

Για την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Για τις εξέδρες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια) η τιμή του κανονικού και του μαθητικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας από τις 15 Δεκεμβρίου σε ποδοσφαιρικούς αγώνες θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ:

1) Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).
2) Άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.
3) Άτομα που έχουν νοσήσει νοουμένου ότι δεν έχουν παρέλθει 6 μήνες και κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης.
4) Παιδιά 6 – 11 ετών, νοουμένου ότι κατέχουν SafePass (αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test). Για τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός.

•Διευκρινίζεται πως τα άτομα που ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων και μια δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test, όπως επίσης και άτομα που έλαβαν την ενισχυτική δόση εμβολίου.
•Τα άτομα για τα οποία έχει παρέλθει περίοδος 7 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων, και μία δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δικαιούνται να εισέρχονται στους χώρους αυτούς με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.
•Διευκρινίζεται πως τα άτομα τα οποία έχουν νοσήσει εντός των τελευταίων 6 μηνών, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.
•Εξαιρούνται άτομα τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους, και κατέχουν έγκριση από την Ad Hoc επιτροπή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.
•Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη Safe Pass. Η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για τις μετακινήσεις εντός σταδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ