aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ένα βήμα πριν τις υπογραφές με Γκιούρτσο!

ΑΕΚ: Ένα βήμα πριν τις υπογραφές με Γκιούρτσο!

Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στη φετινή σεζόν για την ΑΕΚ είναι ο Άνταμ Γκιούρτσο, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ιστορική πορεία των κιτρινοπρασίνων στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα. Συνολικά, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Ούγγρος κατέγραψε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Το υφιστάμενο συμβόλαιο του Γκιούρτσο με την ομάδα της Λάρνακας ολοκληρώνεται τον Μάιου του 2023, με τον ίδιο να αποκαλύπτει προ ημερών σε Μέσο της πατρίδας του: «Γίνεται προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου μου. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν καταλήξουμε σε συμφωνία». Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες του «Goal», οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, σε βαθμό που οι πιο αισιόδοξοι θεωρούν ότι βρίσκονται ένα μόνο βήμα πριν από τις υπογραφές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κινήθηκε άμεσα ώστε να «δέσει» στη Λάρνακα τον Γκιούρτσο και προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενες δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού ας μην ξεχνάμε πως από την 1η Ιανουαρίου θα μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ