aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ένα «βέλος» στη μεσαία γραμμή

ΑΕΚ: Ένα «βέλος» στη μεσαία γραμμή

Το έπαιρνε από εδώ, το έπαιρνε από εκεί ο Τσάβι Ρόκα, μέχρι που κατέληξε στον παίκτη, ο οποίος επωμισθεί το μεγαλύτερο βάρος του κεντρικού χαφ στη νέα σεζόν. Και το όνομα αυτού; Λουίς Γκουστάβο Λέντες. Πρόκειται για 28χρονο γρήγορο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμαθε τα πρώτα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Κορίνθιας και ακολούθως δούλεψε πιο εντατικά στην περίφημη «Λα Μασία» της Μπαρσελόνα, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τη δεύτερη ομάδα (32 συμμετοχές, 2 γκολ).

Ο Πορτογάλος με… ρίζες από τη Βραζιλία μέσος, αναμένεται στην Κύπρο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, χρονικής διάρκειας δύο ετών. Ο Λέντες αγωνίσθηκε στη λήξασα σεζόν στην Καστεγιόν, μετρώντας 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Επαιξε επίσης στη Θέλτα Β΄ (55 συμμετοχές, 3 γκολ), Ρέους (58 συμμετοχές, 8 γκολ), Νουμάνθια (51 συμμετοχές) και στη Ρίο Αβε (36 συμμετοχές, 1 γκολ). Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Ο Τσάβι Ρόκα, πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες του Λέντες και μάλιστα, έκανε αρκετή υπομονή μέχρι να αποσπάσει την υπογραφή του. Θεωρεί ότι έχει θέση στη δυναμική ραχοκοκαλιά που θέλει να «χτίσει» άξονα ώστε το σύνολο να βρει πιο εύκολα ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ