aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ένα και μοναδικό κίνητρο

ΑΕΚ: Ένα και μοναδικό κίνητρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η ΑΕΚ καλείται να δώσει σήμερα τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Αντίπαλός της η Ανόρθωση, εκτός έδρας. Ένα ματς τυπικής διαδικασίας, με τους Λαρνακείς να θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν. Προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Αξιοσημείωτο ότι, η τελευταία επιτυχία τους ήταν επί της σημερινής αντιπάλου τους, όταν στις 5 Απριλίου νίκησαν με 2-1 στο Αρένα. Ήταν μόλις η δεύτερη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, η πρώτη ήταν επί του Ολυμπιακού επίσης με 2-1 στο Αρένα. Η ΑΕΚ. λοιπόν, θα ψάξει σήμερα την τρίτη επιτυχία της στα πλέι οφ και την πρώτη εκτός έδρας.

Το μοναδικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πέρα από το να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη σεζόν, είναι να δείξουν στο Ρόκα όσοι συνεχίζουν στην ομάδα ότι αξίζει να είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου. Ως γνωστόν, ο σύλλογος της Λάρνακας ανακοίνωσε την αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών, των Τολεμές, Τόνιο, Μοϊσόφ, Μολ, Λαφράνς, Ναράνχο. Μάλιστα, αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα της Λάρνακας και σύντομα θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Γιάννου, θα δώσει χρόνο και σε κάποιους νεαρούς. Προτροπή του προς τους παίκτες του είναι, να δουν τον αγώνα ως μια ευκαιρία για να δείξουν τις δυνατότητές τους και να κλείσουν ιδανικά της σεζόν. Δεν είναι ότι πιο εύκολο για τον προπονητή να βρει κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές σ’ ένα εντελώς αδιάφορο ματς, αλλά προσδοκεί πως θα το πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ