aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ένα γρήγορο γκολ και θα το παλέψει

ΑΕΚ: Ένα γρήγορο γκολ και θα το παλέψει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εντός έδρας ήττα με 3-1 στον πρώτο αγώνα αφήνει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην ΑΕΚ μιας και θα πρέπει να κάνει την πολύ μεγάλη ανατροπή για να προκριθεί στα ημιτελικά (17:00 / Cytavision Sports 1). Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Λάρνακας έχουν αντιληφθεί τις δυσκολίες που υπάρχουν και γνωρίζουν ότι χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να έρθει η πρόκριση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα παλέψει το ματς. Κάθε άλλο. Έχει διάθεση να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν. Ένα γρήγορο γκολ θα είναι ό,τι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές του Ιδιάκεθ. Αν το πετύχει η ΑΕΚ, θα μπορέσει να «χτίσει» σε αυτό.

Ο Ιδιάκεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τέτε και στον τιμωρημένο Λαμπάν. Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιωργαλλίδης, δεξιός μπακ ο Ορτίθ, αριστερός μπακ ο Γαρίδο και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά και Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπόλιεβιτς, Χέφελ και Λαρένα, στα «φτερά» οι Ακοράν και Τρισκόφσκι και στην κορυφή της επίθεσης ο Τολεμές. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Εισιτήρια θα προπωλούνται μέχρι τις 14:00 από την μπουτίκ του σωματείου, ενώ οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:30, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα καθίσουν στη βόρεια κερκίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ