aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Ένα δύσκολο συναίσθημα…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, όσον αφορά στην προσπάθεια της να κρατήσει τα σκήπτρα του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας. Η ήττα από τον Κεραυνό, μετά τον τρίτο τελικό που έγινε το βράδυ της Τρίτης στην έδρα των ερυθροκίτρινων, έφερε τους πρασινοκίτρινους με την… πλάτη στον τοίχο.

Το σκορ των νικών είναι στο 2-1 για τον Κεραυνό. Πως μεταφράζεται αυτό για την ΑΕΚ, ούτως ώστε να κρατηθεί για μία ακόμη χρονιά στην κορυφή; Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Αυτό και τίποτε άλλο. Απολύτως τίποτε άλλο! Εννοείται ότι κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά στον τρίτο τελικό, διαφορετικά δεν θα ερχόταν και η ήττα. Υπήρχε πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία και νευρικότητα στην επίθεση.

Στην ΑΕΚ, όμως, δεν μένουν εκεί. Έχουν σπουδαία ομάδα, σπουδαίες και έμπειρες μονάδες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να ανατρέψουν την κατάσταση και να κάνουν δικό τους (και) τον φετινό τίτλο. Οι δύο νίκες είναι μονόδρομος απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Οι πρασινοκίτρινοι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 2-2 και έτσι να πάρουν τη σειρά σε πέμπτο τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ