aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έμεινε στις σκέψεις για έφεση, πάει χωρίς κόσμο στην Πάφο

ΑΕΚ: Έμεινε στις σκέψεις για έφεση, πάει χωρίς κόσμο στην Πάφο

Δεν θα ασκήσει η ΑΕΚ το δικαίωμα για έφεση στην ποινή του αθλητικού δικαστή για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, στον αμέσως επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Πάφος FC.

Η διοίκηση των κιτρινοπράσινων αφού αξιολόγησε τα δεδομένα έκανε δεύτερες σκέψεις και δεν θα προσφύγει στο Εφετείο, καθώς το νομικό τμήμα αποφάνθηκε πως οι πιθανότητες ανατροπής μίας τέτοιας απόφασης είναι ελάχιστες. Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της στο «Στέλιος Κυριακίδης», για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Τονίζουμε πως η ΑΕΚ είχε δικαίωμα έφεσης μόνο για την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών και όχι για την ποινή εξάμηνου αποκλεισμού στον Τσάβι Ρόκα, η οποία δεν ήταν εφέσιμη. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα έχει δικαίωμα παρουσίας στην κερκίδα και τα επίσημα των γηπέδων, αλλά δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ή στα αποδυτήρια.

Πάντως, οι Λαρνακείς είναι έντονα ενοχλημένοι με τους διαιτητές Ιωάννη Χριστοδούλου και Κωνσταντίνο Φωτίου, καθώς θεωρούν ότι γράφτηκαν ψέματα στο φύλλο αγώνος και πολύ πιθανόν να γίνει σχετική καταγγελία στα αρμόδια σώματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ