aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έλαβε τα μηνύματα ο Καταλά

ΑΕΚ: Έλαβε τα μηνύματα ο Καταλά

Στην ΑΕΚ λένε πως έχουν λάβει τα μηνύματα που έστειλε ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες αγωνιστικές και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπερκεράσουν μεθαύριο το εμπόδιό του.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι Λαρνακείς επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, με τον Νταβίδ Καταλά να αξιολογεί την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, αρχίζοντας να καταλήγει στις τελικές επιλογές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της 4ης αγωνιστικής. Δεν υπολογίζει στους Άνχελ Γκαρσία, Ρουβέν Μαρτίνεθ και Τιάγκο Φερέιρα, την ίδια ώρα που περιμένει να ενημερωθεί για την κατάσταση του Μικέλ Γκονθάλεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στη σημερινή αξιολόγηση της κατάστασής του θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή θα μείνει εκτός. Ο Χαβιέρ Εσπινόσα είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, επομένως εάν κριθεί πανέτοιμος θα κάνει το ντεμπούτο του. Ασφαλώς, πολύ περισσότερα για την κατάσταση των παικτών θα πει ο προπονητής στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (12:00).

Τη θέση του Μαρτίνεθ στον «άσο» θα πάρει ένας εκ των Τούμπα και Λεάλ, με τον πρώτο να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες. Είχε αγωνισθεί, υπενθυμίζουμε, στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι Τάντι και Ροσάλες αναμένεται ότι θα βρίσκονται στα άκρα, ενώ για το κέντρο της οπισθοφυλακής προκύπτουν ερωτηματικά. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκουστάβο και Μάμας, στις πτέρυγες ο Γκιούρσκο και ένας εκ των Ακοράν, Φαράζ. Στην επίθεση θα είναι οι Ντάρμπισαϊαρ, Τρισκόφσκι. Οι Μιλίσεβιτς, Λέντες, Τόμοβιτς και Ρόμο διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πάντως, ο Καταλά έχει άλλες δύο προπονήσεις στη διάθεσή του και, επομένως, μένει να διαφανεί κατά πόσο θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του αφού θα… ανοίξει τα χαρτιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ