aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ελαφρυντικά ναι, δικαιολογίες όχι...

ΑΕΚ: Ελαφρυντικά ναι, δικαιολογίες όχι…

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα το βράδυ της Παρασκευής. Οι κιτρινοπράσινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί και μοιραία περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Ένας βαθμός που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Νταβίδ Καταλά, ο οποίος φανταζόταν αλλιώς το ντεμπούτο του στον πάγκο της λαρνακιώτικης ομάδας. Δεν είναι και το ιδανικό ξεκίνημα σε μια σεζόν που υπάρχουν φιλοδοξίες για κάτι καλό, να «γκελάρεις» με το… καλημέρα.

Βέβαια δρόμος υπάρχει, όπως και περιθώρια βελτίωσης, όπως φάνηκε στο ματς, και μάλιστα πολλά. Είναι αρκετά αυτά που πρέπει να βελτιώσει ο Ισπανός τεχνικός και κυρίως η επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Ιδιαίτερα σε έναν αγώνα στον οποίο είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και η αντίπαλος ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες από το 52’, η δημιουργία μπροστά στα αντίπαλα καρέ δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς.

Υπάρχει βέβαια και το… ελαφρυντικό της απουσίας των Τιάγκο και Ματ Ντάρμπισαϊαρ, δύο εκ των βασικών γραναζιών της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός ότι είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ελαφρυντικά ναι, δικαιολογίες όμως όχι, αφού η ομάδα της Λάρνακας όφειλε να είναι προετοιμασμένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ