aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Έκανε το βήμα και τώρα θα ανασυνταχθεί!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Επαληθεύοντας τις εκτιμήσεις που την ήθελαν να περνούσε νικηφόρα από το Αυγόρου, η ΑΕΚ νίκησε με σχετική ευκολία την Ένωση (69-54 το σκορ) και έκανε έτσι ένα ακόμη βήμα για να εξασφαλίσει τη 2η θέση στην κανονική περίοδο.

Η ομάδα που προπονεί ο Λίνος Γαβριήλ είχε επιβάλει από την αρχή το δικό της ρυθμό και βάση της απόδοσης που είχε στη 2η περίοδο, ήταν εκεί που απέκτησε μία μεγάλη διαφορά, την οποία η Ένωση, δεν μπορούσε να καλύψει.

Το βήμα για τη 2η θέση έγινε, λοιπόν, μόνο όμως που η συνέχεια πρέπει να… περιμένει. Αυτό, λόγω της διακοπής στη δράση για την κανονική περίοδο, μιάς και στα τέλη της τρέχουσας βδομάδας, θα γίνουν οι δυο αγώνες για την προκριματική φάση, των ημιτελικών στο κύπελλο.

Η ΑΕΚ (μαζί με τον Κεραυνό) εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή της στα ημιτελικά. Επομένως, το διάστημα της διακοπής δεν θα το αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτό στην πόλη του Ζήνωνα. Θα γίνει μια μικρή προετοιμασία ενόψει της συνέχειας, καθώς και μια προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων.

Οι αγωνιστικές που έχουν απομείνει μέχρι το πέσιμο της αυλαίας για την κανονική περίοδο, μάλλον θα είναι τυπικής σημασίας με την ΑΕΚ, να… επιφυλάσσεται για τα πλέι-οφ, εκεί που κρίνονται τα πάντα όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ