aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Εισιτήριο για τον δικό της «παράδεισο»

ΑΕΚ: Εισιτήριο για τον δικό της «παράδεισο»

Το τι έκανε ή, αν το προτιμάτε, δεν έπραξε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δύο εξ αυτών για τον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στον Εθνικό, πέρασαν στην άκρη. Στην ΑΕΚ, ζουν και αναπνέουν για το καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC, γνωρίζοντας ότι με ενδεχόμενη επιστροφή στις νίκες θα κάνουν αυτομάτως αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μετά την περσινή αποτυχία, εννοείται πως δεν παίρνει τους Λαρνακείς δεύτερη διαδοχική σεζόν μακριά από τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, με βασικότερο όλων το οικονομικό σκέλος.

Είναι γι΄ αυτό, εξάλλου, που έπεσαν άμεσα οι τόνοι μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη και τα πάντα πέρασαν στο περιθώριο. Ακόμα και το «ευαίσθητο» θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Νταβίδ Μπαντία ξέρει πολύ καλά ότι το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο τόσο για την ομάδα όσο και τον ίδιο, με τον Καταλανό κόουτς να παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του, φροντίζοντας να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές τις απαραίτητες πληροφορίες για τον επικείμενο αντίπαλο.

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν τέσσερις βαθμοί στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Άρη, ισάριθμες φορές με σκορ 1-1, η αλήθεια είναι πως απογοήτευσε τους Λαρνακείς. Ο χρόνος ωστόσο δεν γυρίζει πίσω. Το Σάββατο, η ομάδα καλείται να δείξει χαρακτήρα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, να καταβάλει την αντίσταση της Πάφος FC και με την ψυχολογία στα ύψη να μεταβεί στη Λεμεσό για να κάνει το ιδανικότερο φινάλε απέναντι στον Απόλλωνα.

Δεν υπολογίζονται στο ματς της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ οι Τάντι, Εγγλέζου ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Ροσάλες, Λαμπόικο. Ο Μάμας που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες θα παίξει στον αγώνα του Σαββάτου και θα μείνει εκτός την τελευταία αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ