aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Είχε τύχη, μένει να διαβεί

ΑΕΚ: Είχε τύχη, μένει να διαβεί

Η ΑΕΚ αφήνει για λίγο το πρωτάθλημα και την πίκρα της ήττας με 1-2 από τον ΑΠΟΕΛ και επικεντρώνεται στο κύπελλο, αφού σήμερα (18:00) θα υποδεχτεί τον Ονήσιλο στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο στόχος της ευκόλως νοούμενος: να καθαρίσει την πρόκριση στους «4» από το πρώτο ματς.

«Αν έχεις τύχη διάβαινε», λένε. Ε, από τη στιγμή που ήταν η ευνοούμενη της κλήρωσης των προημιτελικών, θα ήταν ευχής έργον γι’ αυτήν να επωφεληθεί της κατάστασης. Εν μέσω απαιτητικών, επίπονων και κρίσιμων ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ούτε παραγγελία να ήταν η ομάδα της Σωτήρας για τον Νταβίδ Καταλά και τους ποδοσφαιριστές του.

Όχι πως δεν χρειάζεται προσοχή ο αντίπαλος, καθώς οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά εάν υποτιμηθεί. Ωστόσο, δίδεται η ευκαιρία στον Καταλανό προπονητή να οδηγήσει την ομάδα του στον στόχο της, κάνοντας παραλλήλως διαχείριση του ρόστερ. Αλλιώς θα ήταν εάν η ΑΕΚ είχε σήμερα απέναντί της ομάδα Α’ Κατηγορίας και δη, αντίπαλο της ίδιας εμβέλειας.

Εάν μάλιστα μετατραπεί σε τυπική διαδικασία η ρεβάνς της Τετάρτης 13 Απριλίου, θα είναι ό,τι καλύτερο. Διότι με παιχνίδι δίχως άγχος και σκοτούρες, η ομάδα της Λάρνακας θα γλιτώσει σωματική και ψυχολογική κόπωση, παραμένοντας επικεντρωμένη στο πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει, ο Καταλά αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι με τον Ονήσιλο. Από τη μια μπορούν οι ρεζέρβες να πετύχουν τον στόχο τους και από την άλλη, ακολουθεί την Κυριακή (20/3) το δύσκολο ματς με τον Άρη στη Λεμεσό. Γι’ αυτό και η ενδεκάδα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΕΚ Αρένα» είναι γρίφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ