aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Έδειξε κότσια και χαρακτήρα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το παιχνίδι που είχε να δώσει στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», ούτως ή άλλως δεν θα ήταν εύκολο. Η γηπεδούχος ΕΘΑ, αν και ουραγός, πάλεψε σε όλα της τα παιχνίδια και σχεδόν… όλα είχαν χαθεί στα σημεία.

Αυτή όμως, δεν ήταν και η μόνη δυσκολία που είχε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Το μεγάλο βάρος ήταν ψυχολογικό και αυτό ελέω του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Δεν είναι λίγο πράγμα να χάνεται τόσο άδοξα ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, για τον οποίο είχαν επενδυθεί τόσα πολλά…

Όμως οι παίκτες της ΑΕΚ, έδειξαν και απέδειξαν ότι έχουν κότσια καθώς κατάφεραν να κερδίσουν μέσα σε μιαν δύσκολη έδρα, μιαν αποφασισμένη όσο και δυνατή αντίπαλο. Αυτό είναι που κρατάνε στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας και πλέον κοιτάνε τη συνέχεια. Η ΑΕΚ μένει Κύπρο, και πλέον μπροστά της έχει τη μεγάλη προσπάθεια για κατάκτηση και των δυο εγχώριων τίτλων.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς να μιλάει κανείς για κάτι τέτοιο, αλλά δεν λέει κανείς ότι στη Λάρνακα θα είναι πλέον αποφασισμένοι! Απομένει βέβαια να το βλέπουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Ωστόσο, το αμέσως επόμενο θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Είναι το εκτός έδρας ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ (02/12, 19:00), στο οποίο η ομάδα της Λάρνακας θέλει να πάρει τη νίκη. Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά για να αποδείξει τα προαναφερόμενα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ