aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Εχθρός του Κόνφερενς Λιγκ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ!

ΑΕΚ: Εχθρός του Κόνφερενς Λιγκ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ!

Τα δεδομένα στην ΑΕΚ είναι πολύ απλά: Εχθρός του Κόνφερενς Λιγκ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ! Οι Λαρνακείς έχουν εξασφαλισμένο το εισιτήριο στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν και στην κορυφαία. Τα σενάρια εξίσου απλά: Εξασφαλίζουν το τρίποντο στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο και την ίδια ώρα δεν κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ στην Πάφο.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση των αστεριών είναι μεγάλο δέλεαρ για τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να τα καταφέρουν. Ήταν στο στόχαστρο από την αρχή της σεζόν μέσω των εξαγγελιών του Τσάβι Ρόκα, ενώ δεν είναι μυστικό ότι στα αποδυτήρια θα αισθάνονται πολύ πιο άνετα και πιστεύουν ότι θα τερματίσουν στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Ο Όμρι Άλτμαν, για παράδειγμα, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εξωτερίκευσε τη χαρά του για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τόνισε ότι θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια την Κυριακή στο Τσίρειο. Την ίδια ώρα ο Άνταμ Γκιούρσκο σημειώνει ότι ήταν μία πολύ όμορφη προσπάθεια για να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο τους και καταλήγει: «Άλλο ένα βήμα για να πετύχουμε τον στόχο που μας αξίζει, ασχέτως εάν αν δεν είναι στο χέρι μας». Σαφέστατες ενδείξεις για το κλίμα που επικρατεί, αλλά και τη δίψα και τη θέληση για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα θετικά για την ομάδα της Λάρνακας είναι ότι οι αντίπαλοί τους στο Τσίρειο θα είναι «μεθυσμένοι» από τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος και θα ετοιμάζονται για τη φιέστα των πρωταθλητών. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το ματς δεν είναι ψηλού βαθμού δυσκολίας, αλλά σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο τίτλος παιζόταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Οι Λαρνακείς πάνε στη Λεμεσό προσηλωμένοι στον στόχο, ελπίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ακούσουν και… καλά νέα από το «Στέλιος Κυριακίδης». Από την αναμέτρηση της Κυριακής θα απουσιάζει ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κιτρίνων καρτών, αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Τάντι. Στο Τσίρειο θα βρεθούν και αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ. Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή, ενώ ανακοινώθηκε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν θέση στην Ανατολική κερκίδα και θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο 3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ