aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έχει τον τρόπο μετά από διακοπή

ΑΕΚ: Έχει τον τρόπο μετά από διακοπή

Στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά προκειμένου να ξεκινήσουν βαθμολογική αντεπίθεση και να αντιστρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Πλέον, με γεμάτες μπαταρίες και καθαρό μυαλό, οι κιτρινοπράσινοι φιλοδοξούν στο ντέρμπι της Δευτέρας (3/4) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος, να επιστρέψουν στις νίκες μειώνοντας στον ένα βαθμό την απόσταση από την κορυφή.

Οι Λαρνακείς έχουν αποδείξει άλλωστε, πως ξέρουν να «εκμεταλλεύονται» τις διακοπές του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής, κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου. Τις προηγούμενες δύο φορές, επέστρεψαν στη δράση για το πρωτάθλημα με ισάριθμες νίκες, κόντρα σε Ανόρθωση (4-0) και Απόλλωνα (1-0), στις 30 Οκτωβρίου και 26 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας θέλουν να τριτώσει το καλό, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα τους βοηθήσουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ