aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έχασε άλλο ένα ματς στις λεπτομέρειες

ΑΕΚ: Έχασε άλλο ένα ματς στις λεπτομέρειες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το 0-1 από την ΑΕΛ μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα παιχνίδια της ΑΕΚ, που χάθηκαν στις λεπτομέρειες και στο παρά πέντε. Ωστόσο, από πλευράς εμφάνισης δεν δόθηκε συνέχεια μετά το 0-1 από την Ομόνοια και το 2-1 κόντρα στην Ανόρθωση. Προχθές βρέθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού να προσέχει τα νώτα της.

Ίσως οι δύο τριάρες που προηγήθηκαν από τους γαλαζοκίτρινους να υποχρέωσαν τον Σωφρόνη Αυγουστή σε πιο συντηρητικό στυλ παιχνιδιού. Σε συνδυασμό πάντα με το ότι η ομάδα της Λεμεσού κυνηγά το πρωτάθλημα ήταν λογικό να πιέζει όλο και περισσότερο για το προβάδισμα. Έτσι, ενώ ανασταλτικά τα πήγε καλά η ΑΕΚ, καθώς παρά την πίεση δεν επέτρεψε τη δημιουργία κραυγαλέων φάσεων μπροστά από τον Ζοέλ Μολ, υστέρησε δημιουργικά.

Η ήττα έφερε του Λαρνακείς εφτά βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση και η προσπάθειά τους έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Όπως και να έχει, όμως, η ζωή συνεχίζεται και από σήμερα αρχίζει η δουλειά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Εν τω μεταξύ αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Τάντι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το προχθεσινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ