aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δυνατό τεστ με Ραπίντ

ΑΕΚ: Δυνατό τεστ με Ραπίντ

Μετά το πρώτο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κραϊόβα Ρουμανίας, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο και πιο δυνατό τεστ στην Ουγγαρία. Θα αναμετρηθεί με τη Ραπίντ Βιέννης (17:30, ώρα Κύπρου), παιχνίδι που θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έχει την ευκαιρία να εξάγει συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Γι’ αυτό και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι.

Για τον Ισπανό προπονητή είναι σημαντικό να διαπιστώνει πρόοδο και η ομάδα του να αυξάνει τον βαθμό ετοιμότητάς της. Ο στόχος είναι, στο πρώτο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, η ΑΕΚ να είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο για την εποχή και να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να «χτυπήσει» την πρόκριση στον επαναληπτικό στο ΑΕΚ Αρένα. Το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ είναι με την Κισβάρντα την Τρίτη στις 18:30 και την επομένη η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ