aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δυνατή σύνθεση παρά τα κρούσματα

ΑΕΚ: Δυνατή σύνθεση παρά τα κρούσματα

Από την εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ με 1-3 στο ματς με την Πάφος FC έως το μεθαυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα θα περάσουν 19 ημέρες. Στο διάστημα που μεσολαβεί, η ομάδα της Λάρνακας χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, αναβλήθηκε το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και μέτρησε έως σήμερα οκτώ κρούσματα. Εύλογο είναι το ερώτημα λοιπόν, πώς θα επανέλθουν οι κιτρινοπράσινοι μετά το κακό κλείσιμο του 2021 και εν μέσω εμποδίων.

Οι κιτρινοπράσινοι πάντως δηλώνουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού. Οι απουσίες μπορούν να αναπληρωθούν επάξια, λένε οι ιθύνοντες του συλλόγου της Λάρνακας, προσθέτοντας πως τόσο η ενδεκάδα όσο και η αποστολή μπορούν να απαρτιστούν από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αρκεί εννοείται να μην προκύψουν νέα κρούσματα.

Ασφαλώς, οι ίδιοι θα ήθελαν να ήταν αλλιώς η κατάσταση σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα». Η έξαρση των κρουσμάτων (και) στην Κύπρο, όμως, έφερε νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Πλέον, η πληρότητα των γηπέδων πρέπει να φτάνει έως το 50%, ενώ υπάρχει και κόσμος που φοβάται τη ραγδαία εξάπλωση του ιού, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την προσέλευση στο μεθαυριανό ντέρμπι. Είναι όμως το ματς με τον Απόλλωνα από αυτά που κάθε ομάδα χρειάζεται τη δύναμη της έδρας και η ΑΕΚ ελπίζει ότι θα την έχει στον μέγιστο βαθμό (υπό τα υφιστάμενα δεδομένα ασφαλώς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ