aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δουλειά κόντρα στα προβλήματα

ΑΕΚ: Δουλειά κόντρα στα προβλήματα

Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις, μετά το οκταήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Νταβίδ Καταλά. Από χθες άρχισε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που (κορωνοϊού επιτρέποντος) θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στο ΓΣΠ. Όπως είναι φυσικό, έως την ημέρα του παιχνιδιού με τους μαυροπράσινους οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, με στόχο να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Καταλανός προπονητής θα προσπαθήσει να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό των ποδοσφαιριστών που θα απουσιάσουν, αφού τέσσερις έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Επίσης, εκτός πλάνου βρίσκεται ο «κιτρινισμένος» Ρομπέρτο Ροσάλες και ο (εδώ και καιρό απών) Νικόλας Εγγλέζου, ο οποίος χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο ώσπου να αποθεραπευτεί μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος υπέστη κάταγμα κρανίου στο ματς με τη Δόξα στις 4 Δεκεμβρίου. Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, για να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ για την έξοδο στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ