aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δοκιμασία ανάμεσα σε δευτεραθλήτριες

ΑΕΚ: Δοκιμασία ανάμεσα σε δευτεραθλήτριες

Τρίτο και τελευταίο φιλικό στην Ουγγαρία για την ΑΕΚ, που από αύριο θα επιστρέψει στην Κύπρο για να συνεχίσει την προετοιμασία της. Οι κιτρινοπράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Κισβάρντα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ουγγρικού πρωταθλήματος πίσω από την πανίσχυρη Φερεντσβάρος. Οι Μαγυάροι βρίσκονται περίπου στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας με τους δευτεραθλητές Κύπρου, αφού το σημερινό θα είναι το τέταρτο φιλικό γι’ αυτούς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα σε ένα δυνατό τεστ, μετά τα νικηφόρα 2-0 εις βάρος της Κραϊόβα και το 3-2 εις βάρος της Ραπίντ Βιέννης. Το ματς θα αρχίσει στις 17:30.

Φυσικά, περισσότερα θα περιμένει να δει ο έμπειρος τεχνικός στις 12 Ιουλίου, ημέρα που η ΑΕΚ θα έχει πρόβα τζενεράλε για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ